23 Komentar

DownLoad Ceramah KH. Anwar Zahid Kanor Bojonegoro Mp3 Terbaru 2012

Iseng iseng DownLoad Ceramah KH. Anwar Zahid Kanor Bojonegoro Mp3 Terbaru 2012

Inilah sedikit Cuplikan Ceramah Lucu beliau:

Dunyo iki mung digawe gentenan, … … Kapan olehmu nggawe Tuban.. :)

Bojo sampeyan iku mene nek sampeyan mati yo digenteni konco’e sampeyan… :D

Mangkane Bojo iku enak sing elek, ono matine ora digenteni uwong..

Yoo…, tutukno ndhuk.. Tangismu.. Entekno lohmu.. Sebentar lagi kau akan jatuh ke pelukanku..

Ternyata menurut riset penelitian terbaru, bojo iku awet sing elek, sampek mati yo elek ae.. Hahahaha.. :D

Maksud’e … Bojo iku tatanane gusti Allah.. Sampeyan cuma isok nemokno,

Lambang saking Allah.. Menungso lahir nang ndunyo.. Lahir precet udho.. Blejet..

Kabeh wong mati udhar tangane.. Nek onok mayit nggegem modin wedi arep ngedusi..

Wong apik nek mati diarani “Sedo” : siksane wus bakdo.. :D
Nek wong biasa yoo.. “Mati” : soale nikmate ganti..
Wong rodok elek iku diarani “matek” : mergo nikmat’e wis entek.
Tukang kopik ragelem poso gak gelem apik ambek tonggo diarani “bongko” soale arep diobong nang neroko.. Hahahaha… :D

Kewan iku makhluk qonaah, Didunia kewan ora ono krisis pangan, sampeyan tumon cecek kenek busung lapar…???

Suk jaman akhir regane menungso ambek wedus iku larang wedus..

Diceluk Gusti ALLah.. Malah Melungker.. Tapi nek diceluk pak lurah arep di kek’i sembako, cerekal… :P

Polisi nang Mekah ngurusi wong Jamaah… Nek Polisi tuban.. Ngurusi wong kopik…

Nek diajak Ngaji Sembujung, sendeklu.. Leyeh leyeh..

Roto roto Menungso iku luwih kepincut dunyo timbang akherat..

Bulan Romadhon iku, Amal siji diganjar sewu..

Dulur ambek duwit milih endi…? Milih duit… :D

Dikek’i duwit ambek ganjaran milih endi? Milih duit :P

Coro tuban’e Poso iku “Ngempet”..

Ngempet teko pucuk rambut sampek pucuk sikil, tegese mekek babagan howo songo…

Update Blog Via BlackBerry – WordPress untuk Blackberry

About these ads

23 comments on “DownLoad Ceramah KH. Anwar Zahid Kanor Bojonegoro Mp3 Terbaru 2012

  1. PAK KYAI KULO NYUWUN NO TELPON NJENENGAN KALEH ALAMAT NJENENGAN ,TOLONG SECEPATNYA

  2. Buat Pembaca yang Menyimpan, Mempunyai atau Memiliki Nomor Telepon (No. Telp) atau Nomer Handphone (HP) Bpk. Kyai Haji Anwar Zaid Bojonegoro, Silahkan dibantu Bpk. M. Silmi diatas… Terimakasih.. :D

  3. nyuwun ceramahe

  4. No HP Pak Kyai Anwar Zahid

  5. alhamdulillah saya juga sudah download dan saya putar berulang-ulang.
    matur suwun kanggo sedulur sing sampun kerso upload. insya Alloh manfa’at banget

    wassalam, Ibnu@wonosobo-jateng

  6. assamualaik . . . kang aku gak iso download e… warahono kang…

  7. sepurone kecepetan nek mencet, maksude assalamualaikum kang…

  8. tak tunggu tenan kan cara download e. . . matursuwun kang. . .

  9. assallamualaikum wr wb ,,,
    kang ki aku krungu kabar nang balikpapan iki ,jare kyai anwar opo wes sedo ????konco konco podo takon ,,tulung informasine yooo???

    • @adi prayitno : aahh.. Siapa yg bilang.. Kabar burung tuh.. Barusan td malam (12 juni 2012) sy ngikutin pengajian beliau di jl. Panglima sudirman Gresik, beliau sehat wal afiat.. :D

      Gosip tuh..

      • alhamdulillah ,,,,kang matur suwun banget informasinya ,berarti masih bisa mengikuti ngaji bareng ustad anwar, suwun suwun

  10. no tlp kyai anwar zahid 085655396199 di dapat dr blog http://qoms.blogspot.com/

  11. assalamualaikum.wr.wb.niki npo leres nomer hpne pk yai hji anwar yaid

  12. nyiwun izin donlud nggeh kang………eh kalo bs yang terbaru lg to,,,,,,biar gak boseni,,,,,

  13. Pak anwar zahid ceramah nang polres gresik.. Tambah siiipp ae reekkk…!! :D

  14. assalam. . tlong kang beri tahu aku caranya mengundang pak yai anwar zahid,ke acra kami?
    trims

  15. mas bagaimana cara mengundang pak yai hamid? matur suwun…

  16. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

    Sugeng dalu nyuwon ngapunten kulo nyuwon link’e ceramah seng bahas coblosan lurah matursuwon sak derenge

    Sugeng dalu sugeng leyeh”

    وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ وَرَحْمَةُ اللهِ.

  17. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

    Sugeng dalu nyuwon ngapunten kulo nyuwon link’e ceramah seng bahas coblosan lurah matursuwon sak derenge
    Mm
    Sugeng dalu sugeng leyeh”

    وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ وَرَحْمَةُ اللهِ.

  18. assalamualaikum wbr………
    sugeng enjang kyai niki doni perwakilan saking klrg bsr kawulo
    ingkang penggemaripun bpk kyai klrg kulo ajeng ndatengaken panjenengan teng acaranipun khoul….kawulo ajeng nyuwun no telp bpk kyai
    no kirim mawon teng no kulo 085 325 448 867

  19. “download ceramah anwar zahid terbaru 2013″
    Lucu banget GaN.. :D

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 290 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: